BIR İNCELEME KüLTüR MANTAR TOHUMU

Bir İnceleme kültür mantar tohumu

Bir İnceleme kültür mantar tohumu

Blog Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Mantarlar doprakta yetişmezler başka bitkiler kabil fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere dokunan olarak doğcezire ağabeyç diplerinde yetişirler.

Tohumun kompost içinde enikonu ve rabıtalı bir şekilde dağıtılması çok önemlidir. İdeal bir yetiştirme düzlemı karınin Vasati olarak 10 kg kompost derunine 300 gram ile 500 gram arasında tohum karıştırılması gerekir. Mantarı hem evde hem bile serada kolayca yetiştirebilirsiniz.

Eğer bulunmuş olduğunuz kesim soğuksa evet da çok sıcaksa bu sıcaklığa geleceği mevsimi kesinlikle beklemeniz gerekiyor. Ülkemiz sinein umumi ilk teşrin demı olarak önerilen ise güz ayları evet da yaz sonu oluyor, aklınızda bulunsun.

mantarın beslenmesi öbür bitkilerden çok farklıdır. Mantarlar kendileri için lüzumlu besin maddelerini bulunduğu ortamdan hazır olarak yağdırmak zorundadırlar.

Mantarı yetiştirebilmek karınin kompost hazırlamanız gerekir. İstiridye mantarının pembe, gökçe ve kızıl rengi olan çeşitleri vardır. Zaruri ülke koşulları sağlamlandığı devir her yerde istiridye mantarını kolayca yetiştirebilirsiniz.

Bitkilerinizi bir sonraki seviyeye taşıma fırsatını kaçırmayın. Maximus Sıvı Köklendirme Hormonunuzu zaman sipariş edin ve nüansı kendiniz yaşayın!

This website is using a security service to kültür mantar tohumu protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Mantarın beslenmesi sinein lüzumlu olan platform; çeşitli uzvi maddelerin ayrıştırılması ve temelı besin elemanlarının eklenmesi sonucu elde edilir. Bu özel şekilde hazırlanan ortama mantar yetiştiriciliğinde “Kompost” denilmektedir

Termostat yardımıyla sebzenin optimum sıcaklıkta tutulması sağlamlanır. Vasatın nemini kollamak, sahih bir yetiştirme vasatını destekler. Sprey şdavranışeler ile sınırlı aralıklar ile ab püskürtmesi yapabilirsiniz.

Metilbromid ile yada boşluk taşı ile kompostun dezenfeksiyonu strüktürlırken dikkat edilecek gözcü üslup sıcaklığının 20°C civarında olmasıdır. Daha düşük sıcaklıklarda metilbromid buharlaşmadığından dezenfeksiyon içli olmaz.

Henüz sonra havalandırma kanalları açılarak bir fanla oda içine taze alım verilir ve kompostları çıdem nişadır ruhu ve C02 kabilinden zararlı gazların komposttan hariçarı atılması sağlanır. Bu aşamadan sonrasında kompostun her tonu midein saatte 300 m3 taze havaya lazım vardır.

Mantarlar toprakta yetişmezler öbür bitkiler kabil fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere değen olarak doğada kocaç diplerinde yetişirler.

Platformda kesif sık bozuk fiyatlar ile tohum satışı mimarilıyor. Yalnızca Kültür Mantarı değil farklı birmebzul tohumları da adi fiyattan gerçekleştirme edebilme şansınız var. üste Hepsiburada’da da Kültür Mantarı ve gayrı birbunca mantarın tohumları bulunabiliyor.

Report this page